E-mail info@flowerit.hu

Telefon +36 20 994 7677

Partnereink

Flowerit Kft > Partnereink

Rendkívül fontos számunkra, hogy olyan cégekkel dolgozzunk együtt, melyek hozzánk hasonlóan elkötelezettek a megbízható és ügyfélközpontú munka mellett. Az itt említett cégek sokat segítettek abban, hogy megrendelőinknek a legmagasabb szinvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani.

MENDAX INFORMATIKA KFT.

Rendszereink jelentős részénél szükség van IT-s integrációra, felhőalapú megoldásokra, ezért a legjobbhoz fordulunk! A Mendax Informatika Kft. még sosem okozott csalódást nekünk, legyen szó számítógépes rendszerek kialakításáról, felügyeletéről vagy webhostingról. Nem véletlen, hogy a saját informatika rendszerünk üzemeltetését is természetesen rájuk bíztuk!

HOMECONTROL HUNGARY KFT.

Gonda Gábor csapatával régóta dolgozunk együtt elsősorban épületautomatizálási területen. Innovatív megoldásaikkal megérdemelten foglalnak helyet a legigényesebb kivitelezők között, az általuk forgalmazott termékek pedig rendkívült jó ár-értékarányt képviselnek.

KISCO KFT.

Nagyobb villamos kivitelezés, erősáram, ELMÜ regisztrált szerelés? Ilyen esetekben mindig a Kisco Kft-kez fordulunk, akik több éve vannak jelen a piacon. Ha érintésvédelmi mérésre vagy FAM szerelésre van szükségünk akkor is szívesen dolgozunk velük.

3D MOST

A 3D Most tárgyalkotó manufaktúra gépészeti szaktudására bármikor számíthatunk. Szívesen fordulunk hozzájuk, ha egy gép mechanikai működését szeretnénk fejleszteni, vagy valami egyedi tárgyra van szükségünk, hiszen 3D nyomtatóikkal és öntési technológiájukkal bármit el tudnak készíteni.

ÉRDEKLI, MITŐL LESZ IGAZÁN OKOS EGY OTTHON?

KERESSEN BENNÜNKET INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSÉRT!

HÍVJON MOST!

"Megbízható, korrekt, szakmailag felkészült csapat. Szeretik a szakmai kihívásokat, ügyfélorientáltak és szakmai felkészültségükre minden esetben számíthatunk!”

HomeControl Hungray Kft

HomeControl Hungray Kft

"Kisgyerekeimmel váratlanul magunkra maradtunk a számunkra talán túlságosan is OKOS házunkban, fűtés nélkül. Gábortól kértem segítséget teljesen ismeretlenül és két napon belül meleg padlón rohangáltak a puha gyerektalpak. Ezúton is köszönöm a gyors és korrekt segítséget és hogy megmutattad, nem a ház uralkodik rajtam, hanem én a házon."

CherryPop Kft.

CherryPop Kft.